PFA prajituri, gem de casa/ imbracaminte crosetata / transport marfuri
Buna ziua,
As vrea sa depun o cerere de autorizare PFA in vederea realizarii si comercializarii de prajituri si gemuri de casa . Persoana care doreste autorizarea nu are diplome sau atestate in domeniu - dar are o experienta de peste 40 de ani ca gospodina.
Cum si ce fel de dovezi ale experientei poate prezenta pentru autorizare si in ce domeniu CAEN s-ar incadra ?
Re: PFA prajituri, gem de casa/ imbracaminte crosetata / transport marfuri
Buna ziua,
Am si eu o intrebare asemanatoare : as vrea sa depun o cerere de autorizare intreprindere individuala in vederea realizarii si comercializarii de imbracaminte crosetata. Nu am diplome sau atestate in domeniu (nici nu am gasit cursuri pentru asa ceva), nici nu am fost angajata in domeniu, dar am lucrat mult acasa.
Cum si ce fel de dovezi ale experientei pot prezenta pentru autorizare si in ce domeniu CAEN s-ar incadra ?
As dori si eu sa fiu PFA in vederea realizarii transportului de marfuri.am 2 dube si as dorii sa am pe langa salariu si un venit din acest job.am nevoie de cateva informatii.daca doreste cineva sa ma ajute imi puteti scrie pe mail iosefina86@yahoo.com.astept cu nerabdare sa ma lamuresc daca vor avea vrun viitor planurile mele sau sunt decat vise.va multumesc anticipat.
Va rog cereti informatii la Registrul Comertului, ei va pot spune daca puteti sau nu desfasura activitatea.
Crystal a scris:
Buna ziua,
As vrea sa depun o cerere de autorizare PFA in vederea realizarii si comercializarii de prajituri si gemuri de casa . Persoana care doreste autorizarea nu are diplome sau atestate in domeniu - dar are o experienta de peste 40 de ani ca gospodina.
Cum si ce fel de dovezi ale experientei poate prezenta pentru autorizare si in ce domeniu CAEN s-ar incadra ?