Forum

Problema situatie fiscala  

 
Nuddle
(@nuddle)
Membru nivel 0 Membru

Buna ziua,

Ma confrunt cu o situatie din care nu stiu cum sa ies, si sper sa primesc din partea voastra un sfat.

Am un PFA fara activitate de foarte multi ani, care insa a acumulat foarte multe datorii la ANAF, ajungandu-se la conturi blocate si poprire pe salariu. Am inceput remedierea situatiei, depunand toate declaratiile pe anii anteriori pe 0, pentru care am primit decizii de impunere care arata ca trebuie sa recuperez de la ANAF in jur de 3200 lei (bani platiti prin popriri).

Desi am toate documentele la zi acum, declaratii de impunere pe plus, la ANAF tot apar cu datorii de zeci de milioane, cred ca nu s-au actualizat informatiile in sistemul lor, nu gasesc o explicatie. Am petrecut ore intregi la sediul lor, discutand cu diversi functionari de acolo, iar nimeni nu stie ce sa imi spuna concret. Poate este ceva ce trebuie sa fac, dar nu stiu ce. Rabdare am, insa popririle nu se ridica, inca primesc somatii de plata prin posta, si nu mai stiu la cine sa ma duc sa rezolv aceasta problema.

Imi poate da cineva un sfat? Ce ar trebui sa fac? Singurul lucru care imi vine in minte acum este sa platesc un avocat sa se ocupe de aceasta problema, insa as fi vrut sa rezolv cu mai putin tam-tam...

Am cerut si audienta la director, dar inca nu s-a aprobat.

 

Va multumesc anticipat!

 

Stima!

RăspundeCitează
Postat : 24 mai 2018 22:36 Sorin Tănase a apreciat
Adrian Turturea
(@adrian-turturea)
Membru nivel 10 Membru

Buna ziua

Poate fi o lipsa de actualizare a bazei in urma emiterii deciziilor, dar aceste lucruri se rezolva cu inspectorul. Adica el vede care este problema si o poate rezolva, fie chiar si printrun referat facut de el.

Acum nu stiu ce sa zic, nu cunosc exact situatia ta de la fisc.

RăspundeCitează
Postat : 25 mai 2018 16:38 Sorin Tănase a apreciat