Forum

control Intrep Individuala dupa 2 ani dela radiere  

 
Aura
 Aura
(@aura)
Membru nivel 0 Membru

Buna ziua,

Sunt noua pe aici si as avea nevoie de sfatul unui contabil, am avut un magazin de haine, intreprindere individuala fiind si acum dupa 2 ani de la radiere sunt chemata cu dec 200, deciziile de impunere, pv de inchidere RI SI RIP.

Recunosc ca nu prea am avut asa mare grija de ele pentru ca am avut alte probleme pe cap dar nestiinta unor lucruri nu inseamna ca esti absolvit de consecinte, asa ca sa trecem mai departe.

Acum uitandu- ma pe acte am constatat ca nu am trecut toate monetarele in RIP  iar declaratia 200 a fost intocmita eronat. Nu am avut contabil si mi-am tinut singura totul.

Sunt in timpul controlului si nu pot face rectificativa, insa cum as putea sa refac rip sa dea cu monetarul de la casa de marcat final,,,,,adica sa trec si vanzarile neintregistrate,  practic ce am inregistrat in el nu sunt in ordine cronologica si nu sunt toate trecute, declaratia fiind intocmita asa cum arata acest registru cu greseli in 2015.  Daca ar fi sa las asa registrul inclusiv greselile si vanzari neinregistrate da cu declaratia daca inregistrez corect... nu. Mentionez ca am avut activitate din 2014-2015. Daca tai pagina si inregistrez corect tot pe ultimile doua luni nu mai mai bate cu declaratia, dar ar fi corect si mi ar da rezultatul din bonul final de la casa de marcat.

Ce ma sfatuiti sa fac?

2. Am ramas cu stoc de marfa,,,nici nu mai stiu pe unde o am, practic nu m-a mai interesat de ea si am dat cui a avut nevoie si cui s-a potrivit evident gratis, sa scap de ea... acum ce se va intampla?

Model proces verbal de inventariere la incheierea activitatii are cineva ?

Multumesc celor ce vor dori sa-mi raspunda.

Sa las totul asa si sa arat cat de proasta am fost, sa incerc sa corectez inregistrand corect?

Sunt pe pierdere,  am avut luni in care chiar nu am vandut nimic, vanzatoarea mea venea la munca pentru spart seminte.....de aceea am zis gata....

Citează
Postat : 30 martie 2018 9:45
Admin a apreciat
Adrian Turturea
(@adrian-turturea)
Membru nivel 10 Membru

Buna ziua

Fiind in control nu mai poti depune rectificative. Trebuie asteptata finalizarea controlui si in urma constatarilor acestuia se depun rectificative.

RăspundeCitează
Postat : 7 aprilie 2018 19:56
Admin a apreciat