Forum

Radiere sau mutare sediu PFA  

 
ady2009b
(@ady2009b)
Membru nivel 1 Membru

Mi-am schimbat recent domiciliul (implicit buletinul) si am aflat ca trebuie sa schimb si sediul pt PFA. Care ar fi pasii necesari de urmat? Trebuie sa merg la ONRC in judetul in care am constituit PFA sau la sediul ONRC in judetul unde am domiciliul pt a face mutarea? Am inteles de la unele persoane ca ar fi mai bine sa radiez PFA si sa redeschid pt ca ar fi mai simplu. Ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc! 

Citează
Postat : 3 august 2018 21:56
Adrian Turturea
(@adrian-turturea)
Membru nivel 10 Membru

Buna ziua

NU mai deschide mai multe topicuri cu aceeasi intrebare. Asa cum ti-am spus in topicul anterior deschis, NU ARE LEGATURA domiciliul cu sediul! Repet: poti avea domiciliul in Bucuresti (spre exemplu) si sediul in Iasi. Singura conditie este sa ai in continuare un contract de comodat valabil pe sediul din Iasi.

Daca totusi doresti si schimbarea sediului PFA, nu faci radiere, ci doar modificare sediu, cu noul contract de comodat. Dosarul de modificare a sediului se poate depune fie la ORCT Bucuresti, fie la ORCT Iasi (mergand pe exemplul de orase de mai sus). NU conteaza unde depui. Depui unde-ti este tie mai comod. Deasemenea, poti depune la Iasi si sa ridici documentele de la Bucuresti si viceversa.

Nu are sens sa faci radiere, dar poti face si asta. Insa este pierdere de timp, fiind vorba de 2 dosare la registru in acest caz. Deasemenea, vei avea o alta entitate, deci alte contracte cu clientii/furnizorii in aceasta situatie.

RăspundeCitează
Postat : 8 august 2018 9:43