Forum

Notifications
Clear all

Din 8 ianuarie 2023 nu mai poti depune Declaratia Unica daca nu ai...

 
(@sorin-tanase)
Administrator Admin

Comunicat de presă ANAF 06.01.2023

Începând cu 08.01.2023 aplicațiile puse la dispoziția contribuabililor (pdf-urile inteligente) vor putea fi utilizate numai pe sisteme de operare aflate in suport la producător și cu toate update-urile la zi.

Cu scopul de a mări gradul de rezilienţă şi de a asigura securitatea resurselor şi a sistemelor informatice, la nivel global au fost actualizate procedurile și politicile de securitate. In acest scop, pentru a nu afecta procesul de digitalizare a Ministerului Finanțelor (ANAF) și pentru a urma standardele înalte de securitate stabilite la nivel mondial, va informam ca începând cu 08.01.2023 aplicațiile puse la dispoziția contribuabililor (pdf-urile inteligente) vor putea fi utilizate numai pe sisteme de operare aflate in suport la producător și cu toate update-urile la zi.


Cu alte cuvinte, pentru a depune o simpla Declaratie Unica:

- cei cu Windows 11 si Windows 10 trebuie sa faca toate update-urile la zi;

- cei cu Windows 8.1, 8, 7 trebuie sa reinstaleze intreg PC-ul sau laptopul pentru a avea si ei Windows 11 sau Windows 10, daca este suportat, operatiune foarte complexa! mai ales pentru contabili, sau trebuie sa cumpere un PC/laptop nou!, cu Windows 11 sau Windows 10, si sa transfere totul pe acesta, operatiune si mai complexa si mai costisitoare!

Citează
Postat : 10 ianuarie 2023 7:11