Constalaris – Case de marcat fiscale pentru PFA, II şi IF

Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul caselor de marcat fiscale, Constalaris SRL este o firmă specializată în soluţii fiscale complete hardware şi software pentru orice tip de afacere.

Ascultăm cu atenţie clientul şi venim cu soluţii dedicate pentru acoperirea necesarului afacerii dumneavoastră ţinând cont şi de bugetul fiecăruia.

Constalaris SRL - Membru Permanent
Constalaris SRL - Membru Gold
Credite 108

Servicii oferite pentru PFA II IF Profesii liberale

În alegerea dumneavoastră este bine de ştiut că aparatele de marcat fiscale sunt obligatorii pentru activităţile de comercializarea a bunurilor cu amănuntul care presupune încasările cash de la populaţie. În categoria activităţilor de comerţ ambulant sunt incluse târguri şi expoziţii, dar şi livrările personale de produse comandate online, conform Art. 1 alin.(1) din OUG 28/1999.

Toate casele de marcat fiscale importate şi distribuite exclusiv de Constalaris beneficiează de fiscalizare şi instruire GRATUITĂ a personalului. Acumulatorul inclus, oferă autonomia necesară activităţilor de comerţ ambulant.

Susţinem afacerile româneşti şi continuăm să creştem împreună cu clienţii noştri într-un mod cât mai profitabil pentru ambele părţi.

Oferte de preţ/servicii

Casa de marcat portabilă Orgtech Lili este un aparat de marcat electronic fiscal omologat conform legislatiei în vigoare. Orgtech Lili s-a impus pe piața din România ca fiind cea mai ieftină casă de marcat. Uşurinţa în utilizare cât şi calitatea aparatului de marcat electronic fac din acesta o afacere avantajoasă pentru dumneavoastră.

Casă de marcat fiscală - Constalaris SRL - Bucureşti

Designul casei de marcat o face utilizabilă atât în magazine specializate, alimentare, piețe cât și în restaurante sau hoteluri. Acumulatorul de care dispune casa de marcat o face pe aceasta utilizabilă în comerţul ambulant. Casa de marcat se poate conecta şi la alte dispozitive: PC, cititor coduri de bare/scanner coduri de bare.

Contact Constalaris SRL – Bucureşti

E-mail: vanzari@constalaris.ro

Departament vânzări: 031.805.54.32, 0730.103.084

Program de lucru: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Localizare pe hartă » Constalaris SRL Bucureşti

Relaţii Constalaris SRL

Apelează în reţeaua RCS-RDS: Constalaris SRL031.805.54.32
Apelează în reţeaua Orange: Constalaris SRL0730.103.084

Constalaris – Case de marcat fiscale pentru PFA, II şi IF publicat: 2008-08-09T13:10:06+03:00, actualizat: 2018-03-12T16:21:41+03:00 by Informaţii PFA