Cronos Evolution – Modele de case de marcat pentru PFA, II, IF

Firma Cronos Evolution Distribution este formată dintr-o echipă ce are experienţă de peste 20 de ani în vânzarea, instalarea şi depanarea echipamentelor fiscale şi non-fiscale.

Oferim soluţii fiscale complete hardware şi software pentru orice tip de magazin sau restaurant: case de marcat, cântare electronice, imprimante termice, cititoare coduri de bare, sisteme POS, monitoare touchscreen. Apelează la echipa noastră pentru orice aparat fiscal ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii. Toate produsele comercializate respectă legislaţia din România şi standardele Uniunii Europene.

Membru Permanent
Membru Gold
Credite 108

Case de marcat pentru PFA, II şi IF – Ce spune legea

Fie că ai înfiinţat o PFA (persoana fizică autorizată), o II (întreprindere individuală) ori o IF (întreprindere familială), legea te obligă să achiziţionezi o casă de marcat fiscală – OUG nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

„Art. 1. – (1) Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri cu amănuntul, precum şi prestări de servicii direct către populaţie sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.

Art. 6. – Obligaţia operatorilor economici prevăzuţi la art. 1 de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale ia naştere de la data începerii activităţilor comerciale desfăşurate în fiecare locaţie.”

Toate aparatele fiscale distribuite exclusiv de Cronos Evolution beneficiează de fiscalizare şi instruire GRATUITĂ a personalului. Echipamentele fiscale sunt uşor de configurat, beneficiind şi de consultanţă precum şi asistenţă iniţială la achiziţionarea şi configurarea lor.

Nu este necesar un abonament de date dedicat, adică o cheltuială în plus, fiindcă aparatele noastre fiscale se conectează direct la serverele ANAF prin WiFi fără a avea nevoie de SIM.

Cronos Evolution – Modele de case de marcat pentru PFA, II, IF


Casa de marcat fiscală potrivită pentru PFA, II şi IF

Eşti în căutarea unei case de marcat ieftine pentru PFA, II ori IF? Casa de marcat ORGTECH TEO este soluţia de care ai nevoie.

Modelul vine cu GARANŢIE NELIMITATĂ la achiziţia împreună cu un contract de service.

În preţul produsului împreună cu contractul de service sunt incluse fiscalizarea, instruirea, configurare telefon/tabletă, programare iniţială, conectarea la serverele ANAF şi asistenţa timp de 12 luni.


Contact Cronos Evolution Distribution S.R.L. – Bucureşti

Adresa: str. Lugojana nr. 11, bl. 47, sc. 1, parter, ap. 1.

Localitate: 031853 Bucureşti, Sector 3.

Telefon: 031 805 54 33, 0771 759 950

E-mail: office@cronosevolution.ro


Localizare pe hartă » Cronos Evolution Distribution S.R.L. Bucureşti


Relaţii Cronos Evolution Distribution S.R.L.

031 805 54 33, 0771 759 950

office@cronosevolution.ro

Cronos Evolution Distribution SRL Bucureşti


Date firmă Cronos Evolution Distribution S.R.L

C.U.I.: RO 38787165

Nr.Reg.Com.: J23/429/2018


Cronos Evolution – Modele de case de marcat pentru PFA, II, IF publicat: 2008-08-08T12:07:03+03:00, actualizat: 2024-02-24T17:25:41+02:00 by Informaţii PFA